Rubriky
Novinky

Jak snadno vytvořit webové stránky na vlastní doméně

Snadno lze tvořit web na platformě WordPress, ale i na Webnode a řadě dalších.  Každý český podnikatel, který chce v konkurenčním prostředí přežít, by měl mít svoje webové stránky nebo e-shop. Jednoduché stránky lze dnes vytvořit za pár minut, není nutné umět programovat. Kterou službu na internetu ale vybrat?

Každý český podnikatel, který chce v konkurenčním prostředí přežít, by měl mít svoje webové stránky nebo e-shop. Jednoduché stránky lze dnes vytvořit za pár minut, není nutné umět programovat. Kterou službu na internetu ale vybrat?

Zadání cíle

Být snadno dohledatelný na internetu je priorita č. 1, pokud to s podnikáním myslíte opravdu vážně. Cílem je tedy vytvoření webu s několika stránkami, obrázky i tabulkami. Stránky by měly jít rychle aktualizovat bez zkušeností s programováním. Dalším požadavkem je registrace vlastní domény, a pokud je to možné, webové stránky budou obsahovat i e-shop.

Který redakční systém vybrat

Na internetu existuje řada systémů pro tvorbu www stránek. Jedním z nich je i inPage.cz, za kterým stojí společnost ZONER software. Je ideální pro všechny, kdo hledají nízkonákladovou službu, která rychle přinese výsledky v podobě vytvořených stránek.

Potřebujete web, ale nemáte čas?

Pokud chcete mít v krátkém čase nové stránky, odpovídající současným trendům, nechte si je vytvořit profesionály. Cena není vysoká a získáte tím kromě úspory času i řadu výhod. Z dodaných textů vytvoříme kompletní profesionální webovou prezentaci odpovídající aktuálním trendům. Stránky budou optimalizované pro snadné dohledávání v internetových vyhledávačích (Google, Seznam,…).